Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Wednesday, 5 January 2011

Maroon & Vaio

He..he..sampai telinga ek senyum..eh..mestilah senyum sebab suka sangat-sangat.
Ni Hadiah dari Mr Hubby for my birthday on 28th Dec yang lepas.
Dah semakin tua rupanya, dah 3 series ++ tapi cam nak mudo selalu buleyyyy..????
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Sweet sangat, dark pink more to maroon

Thanks sayang...

Tapi yang ini tetap dihati
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tetap menjadi pojaan hati.

Mr hubby kata aku sekarang dah suka sangat ngan Pink, ishh..bukan pink lah. Saya suka maroon.
"Sebab Vaio ni more to maroon lah saya suka sangat-sangat tau..."
Sebab yang ini  pun marron

MP3 yang dah bertahun-tahun digunakan maroon juga

Oh ini pen drive yang umurnya lagi tua dari MP3 tu.

I love maroon so much ngeehhhh...~~~~







2 comments:

linda mohddiah said...

hapy for u akak...terbaekkkk

Balqis Nazid said...

he..he..terbaikkk..untuk Linda juga...