Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Saturday, 1 January 2011

Hadiah dari adik-adik

Beberapa hari yang besday aku..
selain dapat present dari Chenta hati saya yang sangat-sangat "SPECIAL" tu
dapat gak dari adik-adik yang 3 orang tu.
Terharu jap... sob..sob...

Ni dari Wawa

Ni dari Nana

Ni dari Bagus

Bagus kata rumah along tak ada bunga
jadi dia bagi bunga ngan keychain tu
Thanks ya Bagus

Nana macam tau jer along suka mug ek..

Yang ni dari Wawa...sayangnya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sudunya pecah masa buka sampulnya...
:((

Kak cik ngan Mimi bagi kad yang ada muzik tu..lepas tu dia gi letak kat baju si Adib...
he..he..dah bertambah umur ek....
happy Besday...






2 comments:

esh said...

owh! happy birthday balqis. =D

Balqis Nazid said...

Thank you