Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 21 January 2011

Klasik yang menarik

Serius memang minat tahap gaban dengan apa-apa pun yang ada gambar bunga ni.
Mula kumpul sikit-sikit. Tapi nak yang lama-lama, tak nak yang baru. Yang lama ni nilai sentimental dia lebih sentimental..
Ada lagi yang belum aku dapat, set teko. Ada tengok kat satu blog sapa ntah tak ingat dia ada set teko, cantik sangat. Kebanyakan apa yanga ku ada ni dari mak mertua aku...

Klasik

Sangat-sangat jatuh cinta

yang macam mangkuk kecik-kecik tu cetak kuih lompang

Sangat-sangat teruja dengan cetak kuih lompang tu

Hitam yang menawan

Ada rezeki umur panjang boleh gunakan untuk anak makan berdamai masa dia khawin nanti

2 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

umah ida pun ada jgk set pinggan mcm tu tp dah bnyk pecah haha

Balqis Nazid said...

Ida...napa bagi pecah..kalo tak mo meh lah bawak datang sini...