Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Sunday, 26 May 2013

Buku


Sedeh tak dapat pergi Pesta Buku Antarabangsa 2013 
Selama ni tak pernah 'miss' pun ke PBAKL ni
Dah ada beberapa senarai buku yang nak dibeli kononnya.
Faktor harga yang murah antara sebab kenapa saya rasa frust sangat tak dapat ke PBAKL

Bukan di PBAKL tapi di Popular Ikano minggu lepas.
Ada beberapa buku lagi yang saya target nak beli.
Pilot cafe tu saya ada versi asal hadiah dari penulisnya sendiri Zuraidah Othman
Yang ni versi filem.. tu yang tebal dari original.
Cuma nama penulis gandingan dengan Ahadiat Akashah, Zuraida Othman tak ada dalam reprint kali ni.

2 buku dah habis.
Sekarang tengah baca buku Melur Jelita tu.
(ha..ha.. orang lain dah habis saya masih terhegeh-hegeh)

Bulan depan ada beberapa buku yang saya nak beli.

Baca Novel rasa diri ni remaja jer...
ha..ha...sila abaikan statement meloya ni...!!


*Jangan lupa Pesta Buku Selangor yang akan diadakan di SACC Mall Shah Alam
pada 24hb Mei 2013 hingga 3hb June 2013*




2 comments:

Suria Lekatlekitgurl said...

sebab asyik berkenalan dengan blogger kaki novel pernah jugak cakap kat asben nak tambah hobi baca novel.. dia senyum je. tapi belum lagi beli apa2 novel.

Balqis Nazid said...

mehlah join kita baca Novel.. ekekkeee....