Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Monday, 20 May 2013

Allhamdulillah


Allhamdulillah semuanya dipermudahkan.
Rezeki dari Allah buat kami.
Rezeki saya menjadi isteri seorang suami.
Terima kasih Ya Habibi..
Sentiasa memberi yang terbaik buat saya.
Memberi saya ruang untuk memilih.
Terima kasih...
Terima kasih Chenta...

Dah setahun lebih siap sepenuhnya.
Cuma kami belum pindah.
baru packing sikit-sikit.

* tiap-tiap kali balik sini saya ada masalah dengan line internet & line talifon*
(dah biasa line internet laju jadi ada demand sikit hi..hi..)

Cepatlah ramai orang.. 
Cepatlah kontraktor tak keluar masuk..
Cepatlah Unifi sampai kawasan ni..
Cepatlah jiran-jiran saya pindah
Maka....
Cepatlah juga saya pindah..

*kenapalah kawasan ni jauh..nak ke Ikea jauh.. 1 Utama jauh.. The curve jauh.. sob..sob..
macam tak berapa best  aja tempat ni compare dengan tempat sekarang.. Dulu suami berkali-kali tanya betul ke pilihan saya ni.. Saya yakin sebab suka tgk design rumah ni pertama kali...  :(  *






2 comments:

GreenJade said...

takpe yg penting kite dekat kan kan kan...hehehe

Balqis Nazid said...

ka jade tak sabor nak jadi jiran ni kan ha..ha...