Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Thursday, 16 May 2013

Kek pisang

Pisang dari Mak Mertua.
Saya tak suka makan pisang mentah.
Google punya google nampak resepi dari 

Serius memang sedap & mudah sangat.
Terima kasih CMG share resepi Kek Pisang yang superb sedap ni.
Buat minum petang dengan teh o panas memang best.

Gambar tak ler sesuperb Blog CMG tu
tapi rasanya tetap superb he..he..
bukan ku yang puji tapi incik husband ku yang cakap sedap..

Rsepi boleh google di Kek Pisang - Dapur Tanpa Sempadan

Selamat mencuba..!!







2 comments:

Nooriah Abdullah said...

salam Qis..
amboii lama nya tak nampak Qis kat blog ni busy manjang ke??
apa2 pun mmg sedap kek pisang tu, akak pun kalau ada p isang mmg akan buat kek ke mufiin ke sedapppp

Balqis Nazid said...

Salam kak noor ada bertapa ha..ha.. ni baru sibuk nak buang sawang2 ni