Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 13 April 2012

Tungguuuuu...!!!!

Tunggu....!!!
Dalam beberapa minggu lagi akan berada di pasaran Insyallah.

Satu lagi terbitan NB Kara.
Selain menulis Novel-novel yang menyentuh hati,
kali ini penulis  tersohor Norhayati Berahim menerbitkan buku masakan
yang dinamakan "RESEPI 6 SAHABAT"
Gerenti sedap, gerenti jadi he..he..
Ada banyak resepi yang akan dikongsikan dengan pembaca.

Jangan lupa sahabat-sahabat saya dapatkan dipasaran pada 
Pesta Buku Antarabangsa nanti,
sebab saya salah seorang yang terlibat dalam projek ni,
Nak rasa resepi saya, Jom support saya dan kawan-kawan.

Jangan lupa ya sahabat-sahabat dapatkan dipasaran nanti

Gerenti jadi
Insyallah 

Kami 6 sahabat
Cari mana saya hi..hi..




16 comments:

Bicara Kak Noor said...

Tak sabar nak tengok buku ni jangan lupa siap sain sekali tau nanti bawa ke umah kak noor,yg tudung light blue lah [uan yg empunya buku ni heheee tahniah banyak dair akak yg jauh ni kalau dekat nak gi lah masa pelancaran tu tapi sayang seribu kali syg..

Balqis Nazid said...

Insyallah kak... malu pun ya dengan sifu ni.. akak lagi hebat...
saya takat masak2 kampung bolehlah..

Bicara Kak Noor said...

ala akak pun kampongan jugak lah Qis lagi hebat dah ada buku sendiri wah caya lahhhhh..

Balqis Nazid said...

huiiissshhhh...akak punya masakan semua sedap.. ari kampung ke London semua memang mengancam....

munna said...

tahniah Balqis.... dah nampak yg mana satu tuan tanah yg berkaca mata .....

izahdaut said...

assalamualaikum..
slam pekenlan dari saya.. wahh mesti hebat .. ada resepi sendiri.. suke suke.. semoga mendapat sambutan dengan suksess..

cantik sangat header. saya suke

Balqis Nazid said...

Munna: thanks Muna..
hi..hi.. kenal juga ek walaupun kat belakang tu...
jangan lupa beli ya nanti Muna

Balqis Nazid said...

salam...

Salam perkenalan juga buat Izah..
taklah hebat mana, tapi Insyallah resepi kami semua sedap2 tau...
jangan lupa support kami ya izah...

dapurCikWan said...

wah2..tahniah2! yang mana 1 ye?? =)

juliaakmal said...

wah ko dah ada buku masakan sendiri....bestnya......nak carilah.......

Ilhamkreatif said...

Salam perkenalan Balkis...Mesti nak kena beli ni.

Balqis Nazid said...

Cik Wan...hi..hi... cari cik wan cari...
berdiri pakai tudung bawal kat belakang tu

Balqis Nazid said...

Julie... masa pesta Buku Antarabangsa nanti baru dijual..
lepastu boleh cari kat angsana ya nanti...
Thanks Julie...

dapurCikWan said...

tudung biru tu kan kak??betul kan... =)

Balqis Nazid said...

ilham kreatif: salam perkenalan juga dari saya...

jangan lupa beli ya support kami yang baru belajar ni he..he...

Balqis Nazid said...

cik wan: he..he... wahhh ni kena belanja cik wan nampaknya