Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Thursday, 19 April 2012

Dari hati....

Beberapa hari tak singgah blog.. Tak jengah blog kawan-kawan.. Kurang sihat pun ya.. Kang singgah blog kawan-kawan telan air liur jer ha..ha.. Hari ni semangat awal pagi nak update & singgah blog kawan- kawan.. Sekali electric tak ada huaaaaa... Dahlah tgh masak nasi.. Kain baju masih dalam washing machine.. Nak iron baju lagi.. Nak pack barang (ikut incik husband outststion..) Semua jadi lemau.. Nanti ada electric saya singgah semua blog ya.. He..he.. Take care sayang- sayang saya semua...

3 comments:

juliaakmal said...

kali nie kemana pulak.........

Bicara Kak Noor said...

salam Qis patut pun lama tak nampak demam lagike ni??? nak ikut kemana pulak kali ni Qis?? best nye jadi orang bujangan yg berduaan macam ni kan jalan sana sini sinun ...
take care ya Qis dah ada letrik ke ni

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salam dik... ciannya letrik tak de... get well soon yaa.. tak sihat ekk..:))