Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Thursday, 13 October 2011

Derma darah




Kami Grup Ukhwah akan mengadakan
"Program Derma Darah" di Pusat  Darah Negara pada 29hb Okt 2011 yang akan datang.
Jom kawan-kawan kita datang beramai-ramai.
Kami di Grup Ukhwah sangat mengalu-alukan kedatangan kawan-kawan semua. Tak mampu membantu dari Segi wang ringgit apa kata kita membantu dari segi lain pula.
Mana taukan dengan sedikit sumbangan ni dapat membantu saudara-saudara kita yang lain.
Selamat beramal kawan-kawa..


10 comments:

munna said...

teringin nak derma darah tapi belum ada peluang lagi

mas saari said...

salam perkenalan...

saya pun teringin nak derma darah tapi penakut sikit...hehehee

Fendy said...

xbole derma...sebab ad migrain...sedih3...

Yatie Awang said...

insan2 yang terdekat tu, bolehleh kesana

^^eKaTiKaH^^ said...

teringin nak derma darah...tapi tak cukup umur lagi...insyaallah lepas cukur umur bln 10 nie nak derma darah.. :)

Balqis Nazid said...

munna, kalau ada kesempatan jemput datang kat PDN KL ya, Grup kami buat program ni..

Balqis Nazid said...

mas, salam perkenalan juga....
ha..ha.. tak payah takut.. actually tak sakit pun, nak bandingkan jarum cucuk kat lengan

Balqis Nazid said...

fendy; alamak kesiannya.. tak apa nanti maigrain dah baik boleh try ya

Balqis Nazid said...

Yati.. tolong panjang2kan ya.. Thanks dear.. :)

Balqis Nazid said...

atika: he..he.. cutenya dia....