Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Tuesday, 18 October 2011

Kukup lagi

Ke Kukup lagi, Allhamdulillah kenyang. Thanks Chenta tolong saya tambah lemak-lemak ni he..he..
Memang mengidam (ayat tak boleh blah ha..ha..) sejak dari sebelum puasa tu lagi.
Bulan puasa kelmarin memang MH ada job kat Pontian tapi tak sempat nak pergi.
Semua rushing, MH pun busy sangat masa tu..taknaklah mengada-ngada ha..ha..

Crab sweet sour
(Gulp...telan air liur...)

Yang ini crab butter..
1st time makan menu ni kat Anjung ketam labuan
Makan dengan nasi panas-panas walllahhhh..!!!

Tak pernah jumpa  Cereal shrimp sesedap kat Kukup ni
masih terasa kat tekak sedapnya..he..he..




5 comments:

GreenJade said...

kijammmm...!!! telan liur je lah memalam nih huk huk

munna said...

aduhai bestnya ...ptg tadi makan ketam gak ..tapi masak lemak kuning je

Balqis Nazid said...

Munna: saya cuma fevret sweet sour dengan masak pedas jer he..he.. kena try lemak kuning lah lepas ni

Balqis Nazid said...

kak Jed: Jom kita gi fetty crabe kasi hilang itew kekejaman ha..ha..

misz_adirull said...

as'salam...
boleh share nama restoran ni?
tq...