Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 7 June 2013

Laman Grill


Celebrate our day last week.
Suami yang pilih tempat.
Thanks Chenta.. lain kali belanja lagi ek he..he..

Cheff Zubir tak ada.
Wife dia yang jaga malam tu

kalau bawak anak boleh lepaskan anak kat depan restoren ni.
Lapang senang budak nak lari sana, lari sini ha..ha..

G 33, Blok 5, Laman Seri Bussines Park, persiaran Sukan, Seksyen 13 Shah Alam
Kordinate GPS
E 101º 32' 37.1" N 3º 5' 32.9"



Saya order Australian baby lamb ni

Jangan risau dijamin halal tak ada campuran wain 

Sup cendawan 
sangat sedap menurut tekak saya.

Australian baby lamb foreshank
So-so aja rasanya
sebab saya lebih suka lamb yang liat-liat sikit.
Ni baby lamb, saya rasa masuk aja mulut daging dia hilang ha..ha..

Ini Suami yang order
Grilled spring chicken 
Saya rasa yang ini lagi better dari yang saya order.
Sedap sangat.
Portion dia besar, boleh makan 2 orang.
Sesuai dengan harganya 

Kecewa betul saya dengan pandan creme brulee ni.
Saya memang peminat tegar creme brulee ni, 
Mula-mula saya order saya cakap dekat suami "eh..! murahnya."
Tapi bila saya makan saya kata " patutlah murah"
Rasanya lebih kurang macam bubur somsom atau lompat tikam tu.
Selalunya bila saya makan creme brulee sudu pertama saya akan kata 
"ermm...sedapnya..!!" sampai pejam-pejam mata he..he..
Kali ni saya pejam-pejam mata juga nak habiskan ha...ha...!!

Keseluruhannya.. boleh cuba.
macam saya kata tadi dijamin Halal, tak ada wain, tak ada jual beer.
100 % halal food.

Laman Grill (klik sini) untuk info selanjutnya














6 comments:

ummuaidan said...

nampak sedap semuanya kan yg grills tuh...telan air liur jerlah...hehe

Suria Lekatlekitgurl said...

lawa pulak sup cendawan dia.. :D

Nooriah Abdullah said...

adus terliur nya mmg banyak yg terbang ni kan tengok presentation pun dah fuhhhh.....hebat lah anda heeee

Balqis Nazid said...

salam Ummu..

Nanti balik malaysia boleh pulun puas2 he..he..

Balqis Nazid said...

Mummy Lala...
Mujur secantik decoration dia... sedap...

Balqis Nazid said...

Kak nooriah..

Yang Nazid punya sedap... yang saya punya kurang sikit he..he..