Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Monday, 10 June 2013

Family Day part 4


Acara yang paling ditunggu-tunggu.
Tapi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ha...ha... maklumlah Group Juahir semua dah khawin bak kata Mak Mertua saya.
So Energy memang totally out compare dengan anak-anak UITM yang masih bertenaga lagi
he...he...

Pasang strategi macamana nak kalahkan budak-budak UITM tu kononnya he..he..

Arahan dari ketua, pastikan kita menang.

Bersungguh-sungguh

Ok ambik tempat masing-masing

Ok..buat pasak semua..!!

Ok ready semua...!!!!

Penjaga garisan

Tarikk...!! tarik...!! tarik...!!

Aduh...!! semua tergolek..!!
Kesiannya.. 3 round tu..
1st UITM menang 2nd Juahir Group menang 3rd UITM menang lagi

Gagah-gagah lagi Juahir Group kan..?? ha..ha...

Tak padan kurus-kurus depa ni tapi...kuat tau

Tengok...bukan main suka lagi budak-budak ni ha...ha..

Apapun Juahir Group dah cuba sedaya upaya sob...sob..!!
Kesian sampai jatuh-jatuh..sakit-sakit badan..ada yang demam katanya he..he..









4 comments:

ummuaidan said...

Salam balqis.
Kekuatan tenaga muda tak dpt nak dinafikan kan..:)

Balqis Nazid said...

salam Ummu.... he..he.. tu lah dia masing2 dah veteren ha..ha...

munna said...

MERIAH DAN SERONOKNYA SEMUANYA.....

Balqis Nazid said...

Munna.. Setahun sekali dapat kumpul ramai2 memang best