Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Tuesday, 2 July 2013

Jumpa kawan


Lama tak jumpa sahabat yang jauh dari Brunei ni.
Tahun lepas masa dia transit di KL untuk ke London saya tak ada kat KL
Kali ni...
Kebetulan Dia balik ke Kedah so saya ambil kesempatan untuk jumpa di Airport.


Mesti ramai yang kenal kan...


Terubat rindu dengan Kak Noor
Tak dapat berlama-lama sangat sebab flight Kak Noor pukul 1.30
Insyallah ada rezeki jumpa lagi.

Pratiwi yang baru pulang dari Backpack dari Bangkok

Dan kebetulan seorang lagi sahabat saya nak balik Makassar.
Kami terus berjanji untuk jumpa di Airport juga. 
Saya kagum dengan Pratiwi, dalam umur 21 tahun dia dah pun mengembara ke ke negara Eropah sendirian secara backpack.



6 comments:

GREENJADE said...

foto ngn ai x hapdet ke..alaa jumpe bebulan bulan ke bulan yg lepas terlepas2 dh lepas2 tuuuuh? hik hik hik

Nooriah Abdullah said...

amboiiii malu kak noor ada muka makcik kat sini hee,terimakasih banyak Qis sudi tunggu akak hari tu, dan sempat belanja minum dan tudung2 bawal Norjuma yg cantik menarik tertarikkk, bila nak dtg ke brunei sound2 tau kali ni kita gi kampong air pulak..

cikpingu said...

wahhh.. bestnye jmpe kwn2...

tabik la kat pratiwi..

Balqis Nazid said...

Kak Jade akak ku upload gambar mu hari ni tunggu ya tgh godeh2 gambar lama ni

Balqis Nazid said...

Salam kak Noor... terima kasih juga untuk cokelat yang sedap2 tu...

Insyallah kak kami akan sampai brunei lagi lepas ni...

allhamdulillah kalau akak suka he..he..

Balqis Nazid said...

Cik Pingu... jumpa awak aja akak tak sempat nak ambik gambo he..he...