Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 4 May 2012

Resepi 6 sahabat

Buku resepi 6 sahabat dah pun dijual di booth NB Kara 
sempena Pesta Buku Antarabangsa kuala Lumpur (PBAKL) yang sedang berlansung.

Selepas PBAKL buku Resepi 6 sahabat boleh didapati di semua kedai-kedai buku.
Kalau sahabat-sahabat nak mencuba resepi saya dan sahabat-sahabat saya yang lain
jangan lupa dapatkan buku Resepi 6 Sahabat ya.
Ada resepi dari turki yang sangat sedap.
Ada sambal tahun kerang yang mantap.
Ada resepi aiskrim yang lazat.
He..he..saja buat sahabat-sahabat terliur ..

Resepi 6 sahabat dari kami
Tini Anuar, Kusyi Hirdan, Mak Andak Eda, Khamisah Nazri,
Salina Ibrahim, Norhayati Berahim 

Gerenti jadi
RM 15.90


5 comments:

Bicara Kak Noor said...

salam Qis, amboi lama nya menghilang kemana agaknya busy bebeno ke??tak sabar rasanya nak tengok buku resepi tu kalau ada jodoh nnti kita jumpa ya dapat sain dari chef nya terus heeeeeeee

dapurCikWan said...

nak pegi pesta buku tu..tp tak berkesempatan..tapi insyaallah akan menjadi koleksi CikWan... =)

Balqis Nazid said...

Kak noor.. Insya'allah nanti saya sain besau2 hi..hi...
Banyak hal lah kak lately ni.. Nanti saya story mory ek..

Balqis Nazid said...
This comment has been removed by the author.
Balqis Nazid said...

Cik wan...thanks support kami yang br kenal periuk belanga ini ya..