Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Sunday, 15 April 2012

Spagethi suka hati

Saya tak tahu nak namakan resepi ni resepi apa.
Sebab saya buat ikut hati, ikut apa ada kat dapur jer ha..ha..
Rasanya..
Yang dah makan semua kata sedap...
Alolololo....sila pekak kan telinga kalau loya
sebab bukan saya yang kata orang yang kata ha..ha..
(mood suka hati pagi-pagi ni la..la...la...)







6 comments:

Bicara Kak Noor said...

salam Qis yang belum makan pun dah nampak sedap ni apa lagi kalau makan,tang cili tu bagi sedap dan malatopppppppp

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salam dik.. wah suka hati betul akak tengok spagethi adik tu... ada lagi tak???

ilahjy said...

t.kasih krn sudi bertamu didapo kakilahjy...

Balqis Nazid said...

Salam kak noor, semua yang rasa kata sedap hi..hi.. Padahal ini campak2 jer..bila org kata sedap malu pulak hi..hi...

Balqis Nazid said...

Ha..ha.. Kak sha, kalau masterchef datang mau saya menyorok belakang kuali ni..maluuuuuuuu...!!!!!!!!

Balqis Nazid said...

Salam kak ilah... Thank kak juga sudi jenguk dapur buruk saya ni hi..hi...