Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 10 June 2011

Kami di Majalah 3

Ingat tak kelmarin aku ada buat entry pasal TV 3 nak shooting kat rumah mak aku untuk segmen Majalah 3.
Baca sini  Allhamdulillah semua berjalan dengan lancar.
Promo siaran tu dah pun keluar mulai pagi tadi. Siaran ni akan keluar untuk Majalah 3 11/6/2011
pukul 9 malam di TV3.
Sebagai generasi pertama aku pun sama di interview. Isk..!! malu sungguh masa ni.
Rasa nak tutup muka..atau nak suruh cameraman tu kaburkan muka aku bila keluar Tv nanti atau
letak angle yang aku nampak kuruss..boleh..??? Ha..ha.. gugup &
Aku rasa jawapan aku nampak aku sedang gugup sangat.
Tau tak aku dah siapkan sepasang baju kurung bila tau dia orang nak inerview  aku sebagai generasi pertama.
Rupanya aku kena pakai baju biasa jer yang aku pakai kat rumah tanpa ada makeup. Derang nak nampak natural jer...Ha..ha..pakailah aku t-shirt ngan track suit tu...hampeh...

Terima kasih pada crew yang buat research pasal segmen ni. Dia baca dalam blog aku pasal sejarah kampung Desa Temu Jodoh ni. Sekurang-kurangnya taklah sampah sangat blog aku ni atau blog syok sendiri ha..ha..
Buat satu entry tapi gambar tak ada kena mengena dengan entry..tu blog syok sendiri  dan aku  pun bukan bloger tegar aku cuma bloger suka hati jer, Sekadar isi masa lapang.

Jom kawan-kawan tengok sejarah kampung aku yang sangat havoc masa tu...

Start shooting

Masa ni nak ambil shoot ayah pergi kebun dengan mak

Kami adik beradik duduk belakang tengok ayah

Ready nak ke kebun

Rasanya mak dah lama tak naik motor he..he..



9 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewitttttttttttttttt cayalah... nak kena tengokkk ni... mintak signnnnnn hehe

Syikin said...

Kak Long, kita patut bebangga kan ngan kg kita....tahniah...n syabas...

Syikin said...

Bangganye....

munna said...

malam ni kat tyg kat majalah 3... munna perasan iklan kat tv3 pasal ni...teringat kat balqis ada citer dlm blog.... insyaALLAH nak tgk mlm nanti itupun klu tak lupa

Balqis Nazid said...

Ida..ha..ha...jangan lupa malam sok sblm AF ya..TV3
alah nak sign apanya cameo jer ida lagi gemer apa..artis lagi ...

Balqis Nazid said...

Syikin...haritu ayah sikin dia shoot juga tapi tak taulah dah edit ada dalam segmen ke tak...
memang kena bangga jadi anak DESA TEMU JODOH.. sejarah kampung tu tak ada lagi yang pecahkan...

Balqis Nazid said...

Munna malam esok dalam Majalah 3.
tengoklah ya..sejarah kg saya
Thanks Munna

Lyana@Mely said...

waaaa glemer u.... kene tengok ni... (jakun jap kenal org yg masuk TV)

salam kenal dari yana yer balqis

Balqis Nazid said...

salam Lyana...
salam kenal juga..
sayangnya interview dari saya tak slot in coz masa x cukup..
mak dan ayah saya jer yang masuk