Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Tuesday, 21 June 2011

Maharaja Lawak

Aku suka giler dengan Maharaja Lawak ni walaupun tak mengikuti Raja Lawak.
Ada tak ada yang aku kenal Jozan, Sepah (sebab dia org Johor ya)
dan Nabil (sebab dia couple ngan Irma dulu) yang lain tak kenal lansung.
Walaupun Jambu tu aku minat tapi cuma tau bila dia masuk Maharaja Lawak ni jer.
(Aku jarang tengok TV sebenarnya ha..ha..)

Minggu ni Final. Tak sabar nak tengok. Pada pendapat aku semua yang masuk Final ni memang lawak dan berbakatlah. Cuma ralatnya bila R2  tersingkir minggu lepas. Padahal R2 pun bagus dan bersahaja lawaknya.
Walaupun ada masa lawaknya tak sampai, tapi aku rasa ramai yang frust bila R2 tak dapat masuk final kan.
Kalau R2 masuk lagi meriah kan..???

Pilihan peribadi aku..???
He..he.. Jozan, Sepah dan Jambu. Ni tak ikut urutan ya.Cuma senarai top 3 ni lah pilihan aku.
Apapun kita tunggu malam Final nanti.
Harap-harap lagi pecah urat perut malam finale nanti ya..

Peace yaww....!!!!!

Dari minggu pertama sampai minggu sebelum finale baju-baju Jambu semua warna dark pink 
@ merah jambu. sangat shomell hoccay..

Mail lambung & Abang Rozi tiger...
adehh..!!! tak boleh blah lawaknya

Masa malam muzikal. Shuib pakai gaun labuh wallahh...!!!
tergolek-golek ketawa..
"kau diam peah..kau diam peah..." ha..ha..
Kelas kau maria...

I'm Sorry
Sorry banyak-banyak ya tak minat bukan sebab dia tak lawak tapi
atitude dia agak kureng dengan judge tu buat lagi dot...dot..dot..
I'm Sorry banyak-banyak yerk....





2 comments:

juliaakmal said...

bolehlah untuk hilangkan tension dan penat bekerja...hahahhhaaahhaha.....gilozzzzzzzzz.......

Balqis Nazid said...

betullah julie...boleh hilang tensi dowhhh...