Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Monday, 20 June 2011

Rumah baru

Tajuk macam poyos jer kan ha..ha..
Ni bukan rumah yang duduk tu ya..
Ni just rumah baru berry jer..
Kesian berry aku ni dah 6 bulan duduk kat rumah lama jer..
Rumah simple yang aku tak berapa nak suka sangatlah.
Tadi masa kat Sunway Pyramid jumpa Bery punya rumah yang aku suka sangat.
Cantik..walaupun colour  tak sama sangat ngan berry tu tapi santeeekkkk... sangat.. he..he..
 
Pheeewitt...!!!

Suka sangat 

Ini rumah lama.. bye..bye darling sampai sini jer ya jodoh kita

4 comments:

munna said...

wow...merahnya...i likeeeee.....

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

cantekkkk cat umah tu.. merah lagi hehe

Balqis Nazid said...

Muna he..he.. memang suka merah..

Balqis Nazid said...

Ida..red is Hot wakakkaaa...