Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Tuesday, 14 June 2011

Sung-Bong Choi

Sedeh pulak tengok video ni. Bayangkan kalau kita kat tempat Sung-Bong Choi tu.
Yatim piatu sejak kecil. Muka dia pun dah nampak saratnya kehidupan dia kan..


Harap-harap dia berjaya dengan cita-citanya. Teringat Aril dari kumpulan Peterpan. Asalnya dia cuma
ngamen (penyanyi jalanan) di sekitar Bandung dulu. Berkat kesungguhan dia, Aril berjaya membuktikan 
yang dia memang berbakat. 


4 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tp sayangnya bila dah popular Ariel lupa mcm mana susahnya dia nak naik dulu & terjebak dgn perkara2 negatif seterusnya merosakkan diri & ms depan beliau

munna said...

kalau ada usaha pasti ada hasilnya....

Balqis Nazid said...

lekat lekit..
kesian Aril..jatuh terus gedebusss...
padahal suara dia sedap..

Balqis Nazid said...

Munna.. setuju sangat..sangat..