Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Wednesday, 20 April 2011

Steamboat at New York

Tajuk macam kat obersea ha..ha..lom mimpi nak ke New York lagi. Setakat New York hotel boleh lah.
Awal bulan haritu, masa MH ada job kat JB beberapa hari berkampung kat sana.
Makan kat sini not bad, dari breakfast sampai dinner memang sedap.
Tempat selesa + bersih, kalau bawak anak-anak jangan risau tempat dia tak sesak.
Mula dari 6 petang sampai 10 malam.
Tak banyak gambar yang diambil, orang ramai, rasa segan pulak nak snap2 ha..ha..
layan apa yang ada jer lah ek...

Isnin - Khamis RM 20 per/person
Jumaat - Ahad RM 30 per/person

Lebih dari 100 pilihan 

MH minta mukanya di rahsiakan ha..ha..
yo lah tu

Tak ingat sapa yang ambik ni

Seafoodnya semua fresh-fresh

Licin

ABC, semua bahan bawah esbatunya

Aiskrim MH yang ambik di campurkan jagung ABC.
Banyak pilihan aiskrim 

Map nak ke New York Hotel
No.22, Jalan Abdullah Tahir, 
80300, Johor Bahru. 
07- 331 1588














4 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tapauuuuuuuuuuuuu hehehe

munna said...

walaupun dah makan kenyang bila tgk makanan ni semua atomatik lapor balik...

Balqis Nazid said...

Ida..ha..ha...kat Sun Inns sunway tu pun ok cuma surrounding dia cam hampeh jer...

Balqis Nazid said...

Munna: ha..ha..meleleh air liur kalau tgk blog makan2 ni kan...