Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Thursday, 7 April 2011

Sup tulang merah Beach Road

Nyum..nyum...Ini juga fevret aku..
Thanks Encik suami yang susah payah bagi lemak-lemak ni membiak kat seluruh badan ni...
Ha..ha..Sedap sangat-sangat. Sesapa yang datang harus cuba sup tulang merah ni ya.
Sekali rasa nak lagi..nak lagi...nak lagi nak lagi dan nak lagi....
Ni adik Ipar belanja malam selasa lepas kat Beach Road.

Cicah roti sangat yummy....
Until now masih terasa sedapnya..

Selalu berebut dengan mak Nina tak pun dengan Ninannya..
Nak d\yang dalam tu sum-sumnya....wargghhhh...!!!! nak lagi...







3 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

uwaaaaaaaaa laporrr

Balqis Nazid said...

ida nyum..nyum..esok mau pg lagi makan puas2 sebelum balik KL ngeeee....

munna said...

alama.... terliur menengoknya