Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 8 April 2011

Blog Mak Dara

Fuhhh...!!! blog Mak Dara ni walaupun tak sampai 5 bulan dah ada 800++ followernya.
Tak silap aku Mak Dara ni start menulis blog awal januari 2011. Setiap hari tak kurang 3 entry terbaru dari Mak Dara ni, ada jer idea Mak Dara ni nak mengomel kan..Mungkin disebabkan kerjaya beliau sendiri sebagai penulis skrip yang membuatkan Mak Dara ni banyak Idea..
Kalau sesapa pernah tengok drama TV antaranya lorong, cucu seorang primadona, Cuci-Cuci Service,
dan banyak lagilah. Haaa...itulah karya-karya Mak Dara. Kadang-kadang dia bergandingan dengan suaminya Martias HJ Ali. Kagum dengan mereka yang banyak idea nak menulis ni, dahlah menulis skrip, menulis blog lagi.
Mana ek derang ni perah idea.
Aku kadang-kadang banyak benda nak tulis, bila jari start mengetuk keyboard jer mulalah hilang arah ha..ha..
harus berguru ngan Mak Dara ni kan..
Cayalah mak Dara, aku antara follower terawalnya...tumpang bangga sekejap..
Jom ramai-ramai kita terjah blog Mak Dara ni
Bicara Mak Dara


Rasanya tak sampai sebulan lagi akan jejak 1000 orang 
Syabas Mak Dara

3 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

fuyooooooooooooooooo balqissssssssss... tengkiuuuuuuuu sudi review blog Ida!!!! terujaaaaaaa tersukaaaaaaaaaaaaaa terlikeeeeeeeeeeee.. muahhhhhh1000x

IFA Athirah said...

fuyooo!!!hebat giler!!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Balqis Nazid said...

mak Dara...pheeewiiitttt juga.....

Ifa: hebat kan..???