Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Saturday, 23 April 2011

Bila ada yang rindu

Sebaknya hati bila ada yang rindu, lagi-lagi rindu yang datangnya dari orang yang kita sayang.
Mau senyum sepanjang hari. Hari ni dapat call yang tak disangka-sangka.
Si pemanggil bagi tau ada yang sedang merindui aku.
Ya allah syukur ku panjatkan padamu, rupanya harapan aku serta doa agar dia tak melupakan aku Allah makbulkan...Alhamdulillah.
Untuk seminggu ni sangat-sangat beharga dan akan di manfaatkan sebaiknya...






5 comments:

NB KARA said...

Balqish, sedih pula baca entry ni. Esok-esok dah besar macam manalah dia ya...

Balqis Nazid said...

Tadi masa kat KL Central dia asyik menangis jer kak..x mo saya dukung nak Nazid jer...cam tau Nazid tak ikut balik kampung, Semalam mbawak gambar Nazid sampai tertidur...
sedehnya hati..

juliaakmal said...

Qis...nak tanya jgn mare arrrr.....sebenarnya siapa budak nie.....bz body lak aku nie..

Balqis Nazid said...

Julie...tak marah...
Adib anak dari rumah Amal Limpahan Kasih Puchon (RALK)
Yatim piatu, sejak dilahirkan.
Aku kenal Adib sejak dia umur 5 bulan masa datang RALK ni.
Memang sellau pinjam, bawak jalan, tumpang manja2...mudah-mudahan terbuka hati chenta hati aku nak ada anak sendiri he..he...doakan yang baik2 ya julie

juliaakmal said...

ooo...yer ker....ciannya dia....nape ko x amik jer jd anak angkat....lgpun korang dah sayang dia kan.....