Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Tuesday, 13 March 2012

Monday blues..?

Mood macam monday blues ar hari ni. Mood nak bermalas-malasan atas katil jer... Rasa hari ni isnin lagi.
Ha..ha.. Boleh..
Dalam malas-malas nak juga hapdate blog ni. Uwerkkk.. Sila jangan loya.

Dah sampai Rumah ku syurgaku
Lepas berkampung hampir seminggu kat JB. Rasa best jer dapat golek-golek atas katil sendiri.
Paling best hari ni nak masak...
Masaklah apa jer janji bersilat kat dapur tu..

Hari ni dobi sikit jer. Sebelum ke JB dah mendobi. Sebelum balik KL pun dah hanta dobi baju-baju tu. So hari ni operasi mop & vakum rumah selain masak.

Sapa kata tak kerja goyang kaki. Salah tu. Lagi-lagi yang merangkap PA macam saya ni ha..ha..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6 comments:

Rafshila Romli said...

memang betul lah ita.... keje rumah tak pernah habis... dr buka mata sampai tutp mata balik...hehe
tapi yg pasti tetap curi masa update blog... tambah2 kalau der story kan...

Balqis Nazid said...

he..he.. tau senangkan... tapi tak apa shila Insyallah kalau reda reward nya esok masa kita kat sana....

munna said...

munna hari2 monday blues skrg ni... lagi2 cuaca hujan je pagi2 ni.... keja rumah mmg tak pernah habis..ada je yg akan menanti

Balqis Nazid said...

ha..ha.. sebab tulah sapa kata dok rumah goyang kaki kan, kalau kerja boleh skip memana yg kurang penting.dok umah sehelai rambut pun nak kutip haiyohhh....

juliaakmal said...

bestnye jadik diri ko...hihihi....tapi aku juga bersyukur sebab aku jadi aku.....

anymz said...

kerja rumah ni punyalah byk sampai nak tido pun ada kerja lagi..huhu