Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Wednesday, 24 November 2010

Sakit kepala

Dah dekat 3 minggu sakit kepala jer, maigrain.
Dah lama tak kena sakit kepala macam ni, bila kena rasa nak terbaring jer.
Paling teruk masa lepas raya Haji tuh..eeiiii..!!!! sakitnya...
Dah lah malam tu melantak gear box kambing cam tak hengat..
Esoknya hambik ko...sepanjang perjalanan dari Segamat ke Cherating
aku tido, tak boleh buka mata lansung..sakit sangat kepala belah kanan ni..
panik jap Mr Hubby tengok miniknya tido jer sepanjang jalan, tak pernah dibuat tau..
Takut kot aku tak bangun-bangun...he..he..
Tapi serius sakit sangat kepala ni...
Masa ni rasa tobat sangat nak makan kambing.
Overdose kot..makan daging kan masa raya haji tu umah mertua buat korban.
Tambah-tambah sebelum tu memang asyik maigrain jer...
Lepas ni kena diet over2 sikit..

Bila sakit kepala buat apa pun tak kena. Nak baring dalam gelap pasang econ sejuk-sejuk
tenangkan fikiran...huk...huk..

2 comments:

a n a s t a s y e a said...

Nanti makan ubat .. kena banyak minum air masak dan berehat. Semoga cepat sembuh .. =)

"MULAN" said...

get well soon..