Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Monday, 29 November 2010

Bau kasih sayang

Tak ingat minggu bila, lokasi dalam kereta nak ke satu tempat lepas makan tengahari.
Habit Mr Hubby ni suka cium tangan aku dalam keta. Then dia suruh kita cium tangan dia balik.
Kebetulan masa ni lepas makan tengahari. Bau sambal belacan tu memang lekat kat tangan aku nih.  Sebab aku makan dgn tangan he..he.. Dah basuh sental pun tak hilang gak. Dah sapu losyen pun sama..
Belacan cap apalah dia pakai ek...
Masa aku cium tangan Mr Hubby aku kata tangan dia bau belacan.
(padahal tak pun dia tak ambik sambal pun ha..ha.saja gurau-gurau)
lepas tu dia cium tangan aku balik..aku tanyalah..bau belacan tak... 
Mr Hubby jawap tangan aku bau "KASIH SAYANG" 
terdiam jap...sebab aku memang sayang sangat-sangat ngan Mr Hubby so bila dia rasa Sayang aku ada kat mana sangat terharu sangat...he..he...                                     

2 comments:

shila said...

hehehhhe
memang romantik lah si nazid nih.... memang tol lah kata Ita dia ni manja....

MULAN said...

i like...