Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Monday, 29 November 2010

I-City Shah Alam

I-CTY Shah Alam..1st time kesana dulu free jer masuk, Lepas tu RM 2 lepas tu RM 5 lepas tu semalam kesana RM 10 alasannya cuti sekolah. Masuk rumah sejuk pun dah kena charge sorang RM 2 tapi benda yang sama juga tengok dalam tu. Memandangkan bawak adik-adik heret juga kaki ni kesana..


Rasa tak berbaloi pulak kali ni. Sampai-sampai hujan pulak..aisey…spoil mood budak-budak nak berjimba jer. Memula hujan tu jap-jap jer lepas tu kasar-kasar. Risau kat Mr Hubby jer..
Kalau kena hujan memang cepat demam. Budak-budak ni daya tahan dia lagi kuat. Janganlah chenta hati aku ni demam..beberapa hari lagi nak gi offshore kalau demam siannya dia.

Berbalik ceta I-CITY tadi, ada satu tempat kat dalam tu pun kena charge juga. Safari wild kea pa nama tempat tu. Erm..rasanya sat lagi nak masuk pun dia charge per/person. Semakin kuranglah tempat beriadah yang percuma kat KL ni kan…???? Tapi semalam ada 2, 3 bas yang dating kat I-CITY ni. Rombongan cik kiah dari mana lah ek.
Gerimis-gerimis pun nampaknya budak-budak enjoy. Suka depa tengok banyak lampu-lampu macam-macam gaya. Sebab dah beberakali pergi teruja tu dah hilang sikitlah…pas tu plak masuk-masuk kena charge RM 10, cam tak berbaloi lah pulak.

Jom layan gambar lah…

Tak pasti sapa yang ambik pic blurrr ni

Masih sama seperti sebelumnya..

Tempat ni nak masuk kena bayar
Tak masuk pun jengah-jengah dari luar jer..

Wawa & Nana

Nina & Mimi
Rumah sejuk ni pun kena bayar hoccay

Nina

2 comments:

MULAN said...

owwhh... pi i-city masa cuti deepavali.. time tu depa dah charge rm10... kalau masuk 5 org ok, sbb pastu free entrance to clod room rm10 for 5 org..

Balqis Nazid said...

Dulu rumah sejuk tu dia tak charge pun...dulu sekarang tak ada beza pun ha..ha...