Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Monday, 22 November 2010

Exhausted sangat-sangat

Dua, tiga minggu ni memang sangat-sangat meletihkan...
Hampir 3 minggu ni asyik berulang alik ke JB. Naik kebas punggung ni dok kat keta.
Lepas tu sambut Aidiladha. Macam tahun lepas Aidiladha sambut kat rumah mertua.
Selain buat korban kali ni sangat-sangat ramai tetamu yang datang.
Alhamdulillah..setiap tetamu yang datang bawak rahmat kepasa tuan rumah Insyallah...
Penat memang penat..tapi penat travell lagi penat.
Packing...then balik kemas balik...huk..huk..rasa nak jer biar beg tu bila nak travell lagi tambah jer mana yang patut..tapi mata ni sakit jer kalau tgk tak berkemas. Suka tak suka kena lah kemas.
Walaupun lusanya kena packing balik..huk..huk...cam nak pakai baju yang pakai buang jer rasa waktu ni..
Lepas Aidiladha terus ke JB, dari JB terus ke Cherating (Legend Resort) - Family day Mr Hubby.
Tema Retro night. Semua last minit prepare..

Semalam Baru sampai dari Cherating, dengan jem, dengan panasnnya...dengan sakit kepalanya...
eeiiiii..!!!! sangat-sangat tension..
Hari ni kena berkemas semula coz petang ni ke JB..
Ada yang membayangkan betapa letihnya aku...
serius...sangat-sangat meletihkan...tak sempat nak pikir nak bercuti kat mana
Nama jer full time house wife tapi kerja aku sangat banyak...
Semoga perjalanan kami selamat pergi dan balik...
amin...

2 comments:

"MULAN" said...

salam.. nice blog..

mmg betol.. time nak travel, excited gila.. tapi bila pack/unpack, rasa nak cari yg disposable je kan...

Balqis Nazid said...

ha..ha...betul..sangat2 setuju..
malas gilak masa nak kemas2 balik nih..