Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Wednesday, 20 July 2011

Aku Blogger Baru La Bang




Dah jadi rutin harian mesti nak singgah blog Mak Dara lepas tu nampak kat header atas Bangku Kosong buat segmen Aku Blogger baru La bang tergerak pulak nak join.


- Nama blogger dan Nama Blog
  Balqis Nazid
  Dari hati balQis  دري هاتي بلقيس

- Tarikh atau tahun pertama kali berblog
  Tahun 2009
  8hb Oktober 2009

- Entry paling popular
  Kami diMajalah Tiga
  (antara entry yang komen lebih dari 3 he..he..)
  Jiran (antara entry yang komen lebih dari 3 he..he..)

- Widget paling best
  World best counter

- Widget paling tak best
   Semua best tak ada yang tak best

- Dan buatlah sedikit ucapan macam baru nak kenal awek dan pakwe
   (kata tuan punya segmen he..he..)


Salam hari rabu semua blogger-blogger & tuan Blog..
Salam kenal dari balQis..
Pheeewiiitttt...!!!!!

3 comments:

fara said...

hahaha! lawak gak yg nih .. rajin ko tgk blog mak dara .. aku kengkadang jengah gak .. :-)

Balqis Nazid said...

Fara

mak Dara tu 1 of my best friend...

HasrulHassan [HH] said...

Salam. Terima kasih kerana sudi luangkan masa berharga anda untuk join segmen saya ni.