Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Sunday, 3 July 2011

21 tahun yang lepas

Tetiba terjumpa pic ni. 23 tahun yang lepas. 
Masa ni form 1, comelnya aku he...he.. 
Al-maklumlah masa ni berat aku tak sampai 30kg. Sekarang...??? jangan ditanya ekekkeee....
Ada yang masih jumpa sampai sekarang, ada yang dah kembali ke rahmatullah.
Ada yang belum khawin lagi. ada yang aku lupa namanya he..he..
Apapun pic ni sangat nostalgia. Cuma syang dah kena conteng dengan adik aku he..he..
Antara yang aku ingat 

Barisan belakang.
Mohali, Mohd Azri, Mohd Nor, mahadi, Hasrimin, Dani, Farez, Ikhwan.

Barisan tengah
Hairoha, Roslila, Ruziana, Zurina, Rafidah, Dawini, Junainah, Dewi Nor, Rosaini, Masitah & Allahyarmah Mesrimah

Barisan depan:
Nurul Azwa, Yuliana, Haromzi, Halil & Azman

Cuba teka mana satu tuan tanahnya...

1 comment:

fara said...

Yuliana now kat mana ekk .. dia yg talkative tu kan .. aku kenal dia masa aku sekolah sekolah agama kat rejo sari ..