Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Thursday, 28 July 2011

kasut baru lagi

Kasut lagi..?? he..he.. hobi atau ketagihan..?? tak kiralah apapun situasinya ini keluarga baru. Ada yang hampir 2 bulan dah umurnya. Belum satu pun rasmikan, Tunggu turn jer nak rasmikan...
Bila..?? erm.. tak tau  lagi he..he..


Yang lama tapaknya dah haus, tinggal kat kampung mak. Yang selalu pakai tu
warnanya nampak kusam sangat. suka warna yang ini juga.

Ada yang kata ni cap anjing, tak apalah janji skin dia bukan dari "pig"

Jeng..jeng.. 
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Jatuh cinta pandang pertama, bila cuba pakai terus nak pengsan sebab cantik  & selesa sangat
he..he..

Putih lagi.. 2nd pair putih dari HP
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Wedges lagi.. ini pun atuh cinta pertama kali cuba




4 comments:

juliaakmal said...

wah...boleh bukak kedai kasut nie......

Balqis Nazid said...

he..he.. Julie selalunya yg excited tgk kasut encik suami..
Wife dia taat je bila disuruh beli ekekeee....

munna said...

cantik kasut2 tu... munna pun suka pakai style wedges walaupun tinggi tapi selesa

Balqis Nazid said...

Munna betull kasut wedges selesa sangat kalau buat jalan lama2..
saya ikut mood...skg tgh addict Hp balik he..he..