Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Tuesday, 26 July 2011

Berry yang terluka

Sedehnya bila tengok berry terluka. Tak tahu bila kenanya, sedar masa tengahari tadi.
Sedeh sangat..Rasa nak tukar casing la ni juga huk..huk..


Berry yang terluka

Sedeh..sedeh sangat...
:(

(Ada yang kata aku beli berry ni bayar ansur-ansur (contract) dengan Maxis, ellooooo...!! sorry ek, aku beli Berry ni kosong kat butik Berry  yang terletak kat eCurve tu, aku cuma ambik pakage internet jer dengan Maxis, kalau tak percaya boleh cek nama aku kat sana....tak suka lah cakap-cakap tu fitnah hoccay..)

2 comments:

shila said...

ada gak yg jelesss bila pakai berry.....hahahahhaha
kalau org dah mampu, beli je lah kan.... tak kan nak tayang resit kot...
ada2 jer kan manusia nih...
hehe

Balqis Nazid said...

tu lah kan manusia..sibuk cakap kita beli hutang ngan maxis...
kalau tak tau tanya jangan main tuduh2 je kan shila....
nanti tayang resit lagi org menyampah plak ekekeee..