Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Thursday, 28 January 2010

Bila malam semakin pagi

Erm..ntah napa lerr..malam ni rasa susah sangat nak tido..
nak kata fikirkan macam2 tak ada plak..
nak kata tension pun jauh sama sekali...
erm...sok sure pepagi bangun ngantuk sangat...

Tadi Mr Hubby ajak dinner luar..
kan we all sejak tahun baru diet nasi & below 1000 kalori/day
& makan malam sebelum2 ni paling lambat 7.30 malam
so tadi agak lewat ambik dinner..
tapi nak kata lapar  sangat pun tak juga...

Dinner kat Sg Buluh jerk..
aku order "Fish & chip"
makan pun tak habisss...
coz Fish & chip dia besar boleh share 2 orang

Balik loya yang amat memualkan..
try makan gula2..
tak jalan...
try minum air panas pun tak jalan..
last2 terkeluar semua isi perut..
adusssss..!! x sedapnya tekak

Maybe Fish & chip bergoreng kot..
al-maklumlah dah dekat sebulan tak makan
benda2 bergoreng..
steam...grilll, sup, tomyam & roti serat jer
sekali masuk benda berminyak
terus perut "reject"

alahai....!! sensitifnya perut aku..
bila perut tak sihat
tekak meloya..kepala pun jadi ting tong...
golek kanan..golek kiri..
ke kiri..ke kanan...pun tak boleh lelap mata ni..
tenguk Mr hubby tidur aduhhh.. nyenyaknya...jelessssss nyerrrrrr
tu yang dok depan "Lappy" ni..

Syhhhh...!!! tak bley kuat2 nanti Mr Hubby bangun...

so try off  "lappy" & simpan..
then..baca doa tido..
then..kejam mata...
then...Zzzzzzzzzz
nite my fren.....
♥ ♥

2 comments:

fara.am said...

ko pregnant kot? dah ler ko tetiba suka doyan?? dah check ke? ekekee!

Anonymous said...

layan....