Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 30 July 2010

Ed Hardy

Fenomena Ed Hardy kuat betul kan skg..Cantik baju ni suka sangat tengok,
tapi banyak sangat pic tengkorak bagai ni. Masa kat Bandung tu ada gak tengok kat FO dia Ed Hardy ni, dalam 220,000 Rupee kalau duit Malaysia dalam Rm 88++ lah.
Mr Hubby aku tak bagi, coz ada tengkorak.  Lagi satu dia tak ksi simpan baju cam ni dalam rumah.
takut malaikat rahmat tak singgah kot nanti... Walaupun hati ni nak sangat.
Lagi satu mungkin aneh plak kan pakai tudung tapi baju gambar tengkorak2, kang buatnya nak solat masa berjalan huk...huk..kenalah salin plak baju. Confirm tak boleh masuk masjid nanti.
Kena tegur ngan tuk Imam adalah...he..he..
Skg lom ada anak adik2 tgk erk..kang dia tanya "along tu ada tengkorak apa ek.." huh apa den nak jawap..
Kalau ada anak..nanti anak tengok Mummy dia pakai cam ni sok dia pakai over then kita apa kita nak jawap plak ek... ni yang dikatakan mak kencing berdiri anak kencing berlari,
kang anak kata..."eh Mummy pakai booleh" budak ni kan cepat jer...nak meniru apa yang dia nampak kan..
Eh...aku taklah salahkan baju ni tau...cuma corak dia cam tak sesuailah walaupun kain dia memang comfort sangat. Ni pendapat akulah. Setiap orang ada pendapat memasingkan..(kang ada yang hentam aku plak..)
(pujuk diri sendiri bila MR Hubby dah tak bagi...huk..huk..)

Hari tu masa kat FO gak aku ada jumpa yang bunga2 ngan gliter2 cantik..tapi budak2 punya..
eeiiii..!!!! cutenya. Kat KLCC ada butik dia. Kot-kot ada yang tak da tengkorak2 bagai sok kan... boleh lah sambar satu he..he..
ada yang minat tak ED HARDY ni..cantikan corak dia kalau tak ada tengkorak tua..
Pink dia very2 soft suka sangat...
Nak tunggu MR Hubby bagi bagi green Light memang tak lah..dia tak akan bagi punya.
Telan air liur jer lah ek...


Contoh
Perasan tak kat mana dok tengkorak ni...
cari perlahan-lahan...

contoh

1 comment:

sofeafaudzi.photography said...

i suke ed hardy sangat-sangat... kalau dah ada sehelai pun dah cukup baik..