Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Sunday, 8 January 2012

Tahun baru umur baru

Allhamdulillah 28 Dec yang lepas, allah bagi saya pinjam lagi umur baru.
Dah semakin nak melintas ke angka 40 beberapa tahun lagi. Tak kisahlah angka berapa pun,
sekarang dah semakin tenang dengan angka-angka ni.
Tak macam dulu masa angka satu nak bertukar ke angka 2. Sampai tak boleh tidur.
Rasa sedeh sangat nak tinggalkan angka satu tu. Nak jadi sweet 17 jer masa tu ha..ha..

Mudah-mudahan allah panjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik.
Diberi rezeki yang banyak, dibukakan pintu rezeki yang halal.
Ditetapkan Iman & hati, diberikan hidayah, diperkenankan setiap doa,
diberikan sifat keikhlasan dan kasih sayang, dan semua yang baik-baik.

Mudah-mudahan juga Allah mendengar dan memperkenan setiap doa saya.
Amin..amin..amin.. Yaraballalamin....

Semoga Anugerah ini berkekalan dunia akhirat Amin..amin...

2 comments:

fiena said...

Selamat Hari Jadi Bibik~~ <3 Semoga hari-hari yang mendatang sentiasa dipenuhi dengan barakah :)

Balqis Nazid said...

Ain: Thanks anak sedara bik yang paling chomelll...