Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Thursday, 12 January 2012

Ketam Kukup

Ni masa Dec yang lepas juga. Masa MH kerja kat Pontian. Port biasa kat Kukup tu.
Order butter crab, tapi tukang masak dia cuti hari tu, try salted egg crab.
1st time try resepi ni, wallah... tak ku sangka sedap tahap gaban ha..ha..
Waktu buat entry ni sangat-sangat terliur, tak tahan betul godaan salted egg crab ni.

Menu untuk ketam kat sini

portion ni kalau yang suka udang memang tak cukup.
Ceral shrimp yang saya rasa kat sini jer paling sedap

Sweet sour crab
Tak pernah miss kalau datang sini

Salted egg crab yang mengancam gilosss...

Wallah.. tekak saya dah gatal mau ini barang uwaaaaa..!!!!!

Actually Adib nak buat peace tapi jadi three pulak

licin tinggal cengekerang jer.
Memang superb

Nampak biasa jer, sekali dah rasa...
Omak aiiii..!!! napa sedap sangat ni ha..ha..


2 comments:

Rafshila Romli said...

bagi lah nama kedai tu.... mana tau kesempatan masa shila nak try gak.... terliur tengok ketam tuh...

Balqis Nazid said...

dah msg kat Shila haritu dapat tak..??