Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Saturday, 21 January 2012

Sup gear box

Last week we all kat JB, MH ada job kat sana.
Tekak dah lama nak makan sup gear box kat Taman Seri Bahagia tu.
Dulu masa duduk JB boleh kata selalulah juga beli.
MH tak nak makan kat kedai kalau gear box ni. malu kot ha..ha..
Tapi kali ni we all makan juga kat kedai ni. Tapi sambal belacan power dia tu dah abis lah.
Yang ada sambal kicap yang di blender dengan air then baru tambah kicap.
Ohh..!! tragisnya sambal kicap tu ekekeee....
Kalau ada sambal belacan dia lagi nyum..nyum..
Kedai dia, kalau lalu depan Plaza Angsana tu, ikut Jalan Tampoi lama.
Sampai kawasan Taman Seri Bahagia tu ada Shell sebelah kanan,
Sebelah kiri ada gerai banyak-banyak..haa..!! situlah sup gearbox power ni.
Kedai No 2 ya..

Semangkuk ada dalam 3 atau 4 tulang tak silap

Ha..ha.. MH tak makan isi dia so sayalah yang menyedut hingga ke titisan terakhir tu ha..ha..


1 comment:

Rafshila Romli said...

macam bg explianation kat shila ja.... heheh
abg tau kat ner ghupanya... dok plan nak p tak kesempatan ja... CNY ni shila blk kg...