Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Saturday, 16 June 2012

Uqael - Cucu kami

Dah dapat title datuk & nenek dah kami he..he..
Allhamdulillah.
Majlis cukur jambul dan akikah Uqael.

Hari ke 2 Uqael dilahirkan.
Sedap agaknya duduk atas tuk Mummy yang gebus ni 


Kumpulan Marhaban Taman Permata

Ayah

Ibu

Tuk Yuyut dengan cicit pertama

Apalah uncle Qaiyum ngendap kita ni...


kambing yang dah jadi korban kami semua..

Tengok orang kuat majlis sampai senseng lengan ha..ha..
jangan marah ek kak..

Ni orang belakang tabir jer sebab tu sorok muka ha..ha..

Semoga cucu tuk Mummy jadi anak yang soleh, bijak macam ayah & tuk daddy..
eh,, ibu dia pun bijak juga tau..

Semoga allah panjangkan umur kami tengok semua cucu-cucu kami  nanti 
Insyallah











6 comments:

dapurCikWan said...

Salam akak..aih..dah jadi nenek ye... ;)) psstt..mane aci main sorok2 gteww...

buku kat bawah tu kak ;)) macam mana cikwan nak dapatkan....nanti cikwan bg detail kat fb ye. ;)

Shahriah Abdullah Novelis said...

Aloloooo comelnya cucu balqis tuuu... wahh makan besor nampak kambing golek tergolek2 mata ni hah! heee...

kak sha pun dah lama jadi nenek.. sejak berzaman dulu tapi cucu dengan nenek sama baya camno tu hehehehhe

Bicara Kak Noor said...

cute nye baby tu,untungnya dia berada ditengah2 mereka yang menyayanyinya termasuk Tuk Mummy yg cute jugak tu part yg akhir tu best macam pengantin baru lah pulak heee

Balqis Nazid said...

salam cik wan... ha ah dah jadi nenek, tapi nenek tak ada baby lagi camana ni.... esok cucu lagi tua dari makciknya hi..hi..

boleh2 cik wan bagi detail kat FB ya

Balqis Nazid said...

Salam kak sha yang manis.....

alamak camana tu nenek ngan cucu sebaya....

Ni anak sedara belah suami yang dah kawin kak

Balqis Nazid said...

salam kak Noor..

seronoknya jadi nenek kak...
tapi cucu ni dok Port dikson tak dapat nak manja2 selalu...

ha..ha.. tu pengantin lama kak...