Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 15 June 2012

Another 365 day's

30hb Mei 2012

Allhamdulillah syukur pada mu ya allah..
kau panjangkan usia ikatan ini.
Berikanlah kebahagiaan ini hingga akhir hayat kami
&
 Temukanlah ikatan cinta kami di jannah nanti ya rabbi..
Aku ingin bersama Dia selama-lamanya..
Amin..amin..amin...



Diam-diam bertambah lagi hari berkasih sayang dengan 
Chenta hati.
365 hari lagi menjadikan kami hampir ke satu dekad 
bersama sebagai suami isteri.
Allhamdulillah 

Terima kasih Chenta..
Terima kasih kerna selalu ada disisi saya saat saya suka dan duka.
Jatuh dan bangun dan kita sama-sama berlari
mengejar impian kita.

Biarlah hina dan busuk dimata orang 
Tapi tidak diantara kita.
Antara kita cuma ada kita dan kita yang lebih tahu siapa kita.

Another 365 day's with u
Happy Anniversary to us
Wish a better year ahead
Amin..amin....








7 comments:

GreenJade said...

hepi annivesari bebe..thn dpn genap seploh tahun ya..?tp u all still nmpk mcm perantin baru sokmo..i like :)

juliaakmal said...

tahniah....semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat....bahagia selamanya...

Bicara Kak Noor said...

Assalamulaikum Qis..
Happy Anniversary utk adik akak yg cute mute ni,semoga kekal hingga keakhir hayat bahagia didunia dan akhirat,biarlah Qis jangan peduli apa orang nak cakap janji ikatan kasih sayang anda berdua utuh dan tiada goyah AMIN ...

Balqis Nazid said...

Salam kak noor terima kasih atas doanya...
Betul kak kalau dengar cakap orang memang boleh mereng sekejap....

Doakan saya bertiga pulak ya kak....

Amin..amin....

Balqis Nazid said...

Kak jade tengkiu laling...
He..he.. Tahun depan dah seplohbtahun.. Aduhai masa cepatnya.. Rasa baru semalam kami bercintan cintun ni ahakss.... Loya tak dengo....?

Balqis Nazid said...
This comment has been removed by the author.
Balqis Nazid said...

Thanks julie...

Thanks atas doanya amin..amin...