Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 8 June 2012

Lamanya..

Lamanya tak jengah blog.. Banyak perkara yang terjadi akhir-akhir ni. Ada masa memang singgah blog kawan-kawan cuma tak tinggalkan jejak jer. Seronok baca kisah mereka ni, terliur tengok resepi yang buat air liur ni tak berhenti meleleh Sebab teringin... Kalau lama tak buat entry baru nak mula balik memang bercinta, Padahal azam tahun baru nak buat entry banyak-banyak.. Baru masuk tengah tahun dah terlungkup azam tu Alahai he..he.. Ok hari ni nak jengah & tinggal jejak kat rumah kawan-kawan tercinta..

6 comments:

Bicara Kak Noor said...

salam Qis lama nya menunggu entry dah berabuk dah ni heee akak tau banyak problema so rileks lah sikit happy2 disini ya jgn ikutkan hati yg duka lara tu hehee

dapurCikWan said...

Salam akak..betulla lama akak menyepi.. ;)pssst...nanti cikwan dapatkan buku akak tu ye...

maz said...

salam kenal dan knjung bls Balqis..mksih ye sdi jnguk dpur kcik kmaz tu..kmaz pun suam2 kuku jgk dgn blog ni..xde msa dan xbrapa nk rajin mna...hehe...

Balqis Nazid said...

kak Noor...

duka lara hati ni kak..huk..huk..

he..he.. ayat bunyi macam ngada2 gitukan...

Balqis Nazid said...

Cik wan..
lama cik wan bawak hati yang lara ni ahahhaa...

Balqis Nazid said...

salam buat kak maz juga..
thanks juga kak maz singgah sini.. blok nyamuk jer ni...