Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Tuesday, 19 June 2012

Menjala roti

Menu minggu yang sudah sebelum ke Penang 3 hari.
Dah agak lama gantung periuk.
Semalam dah ke destinasi lain ikut Encik suami outstation.
Sapa kata semua suri rumah rajin masak ek..
contohnya saya ler he..he..
sesekali jer periuk  sudip tu nampak muka tuan dia.
Alahai..bukan malas tapi banyak habiskan masa kat luar ari kat rumah.

Jom layan menu minggu sudah.


Roti jala + kari daging



1 comment:

Bicara Kak Noor said...

salam Qis..
amboiii menjala ke??sedap nampak kuah kari tu akak ni je belum pernah menjala heee nak kena try jugak sana sini orang menjala haha