Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 25 February 2011

Laluan baru MRT Lembah Klang

Dua minggu lepas aku ke hari terbuka MRT di Mid Valley.
Nak tengok kot-kot masuk ke kawasan rumah  baru kami nanti.
Erm..malangnya tak tersenarai pun kawasan tu, feeder bus pun tak ada.
Bermula dari Sungai Buluh dan stesyen terakhir di Kajang.

Kesan dari pembangunan ni hartanah di Sungai Buluh akan mengelembung dengan pesat
dimasa akan datang,
Untunglah sesapa yang ada rumah/tanah di Sungai Buluh ni.
Harap-harap jugalah tempiasnya kena kat area rumah akan datang aku tu nanti.
Lagi sipi jer nak dekat area stesyen Sungai Buluh ni.
Kalau nilai hartanah meningkat..
Ohh..untungnya kami semua...
 sampai telinga lebar senyum bila buat valuation hartanah nanti



Peta perjalanan MRT


Oil, gas & energy itu buat MH tersenyum lebar he..he..

Tawaduknya laki bini ni ek....