Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Thursday, 10 February 2011

Happy Birthday Mohd Rafiuddin

8hb Feb 2011 birthday adik aku yang kecik sekali, Mohd Rafiuddin a.k.a "Bagus" a.k.a "Ucu"
Dari kecik memang ayah panggil dia nama "Bagus". Dia pun bahasakan diri dia "Bagus"
Kiranya orang lagi kenal nama dia "Bagus" dari Mohd Rafiuddin tu.

Sedar tak sedar dah 8 tahun dah "Bagus". Manja sangat-sangat.
Dalam manja-manja pun dah pandai masak telur kicap, buat air sendiri, gosok baju sendiri, basuh kasut sekolah sendiri. Mula-mula tau dia dia masak telur seriau juga. Tapi bila tengok dia masak he..he..cool jer.
Standard lah budak masak kalau tak bersepah atau kuali tak basuh kan..
"Bagus" dah tidur sendiri, tak bujang katanya tidur dengan Ibu ayah,  dah susah nak ikut ibu ayah gi memana.
Tapi mak aku kalau boleh nak treat dia cam baby lagi ha..ha..

Happy Birthday "Bagus"

Mohd Rafiuddin & Mohd Redza Adzha
(Bagus & Salam)





Belajar rajin-rajin, semoga jadi anak yang Soleh, dengar kata Ibu & Ayah.
Amin..amin...










4 comments:

munna said...

happy birthday buat adik Bagus...semoga berjaya dalam hidup dan menjadi anak yg soleh

Balqis Nazid said...

thanks kak Muna
(bagus kata....)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

happy buffday Bagus.. bagus nama tu =)

Balqis Nazid said...

Thanks kak Ida...(bagus yang kata...)
he..he..seBAGUS juga perangainya amin....