Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Wednesday, 16 February 2011

Big Plate

Sedap sangat...tu jer yang boleh aku kata ha..ha..
(sure orang ingat aku kuat makan ni....)
makanan kat sini memang semua sedap-sedap, cuma persekitaran dia agak kurang memuaskan.
Harga dia pun ok kalau nak dibandingkan dengan Bumbu Bali tu,
Bumbu bali 2 orang makan mau dekat RM 100
Mahal ke murah ker janji sedap dan berbaloi ye tak..??

Barli panas  saya yang punya he..he..

Kambing Banting tak silap nama menu ni..
rasanya...yummy..

Dari side atas pulak he..he..

MH punya order tak ingat apa nama dia...


Big Plate
No. 27, Jalan Alfa F U6/F
Pusat Perdagangan Subang Permai
Shah Alam


3 comments:

fara.am said...

blog ko nih dah bleh tukar jadik Dari mata Balqis ekekke..

Beebsz said...

oooo... makan x ajak....
pastu lg 1
ooo... dah dekat x nak singgah umah...

Balqis Nazid said...

Fara, ya nanti aku tukar tag line tu ha..ha...

Yana, he..he..u all kat Jb lah masa ni tak silap Nazid cakap...
next time kita cari tempat makan seda2 ek...