Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Sunday, 20 March 2011

Pulau Kapas

Pulau dah tak ada orang.. Sunyi jer..
Rasa cuma aku ngan MH jer kat resort ni..
Campur tolak bagi dengan chalet-chalet sebelah adalah tak sampai
20 orang..kalau tak memang sesak dengan manusia Pulau ni.

Ha..ha..rasa macam sesat kat Pulau dah..
Cool jer rasa..bestlah pulak rasa..
Panas melenting rasa..Sampai la ni tak jejak lagi air
Adeiii..dia punya burn tu lama kang nak hilang.
Lumurlah sunblock banyak mana tak jalan punya ..
Nanti balik KL buka entry detail ek..
Kat Pulau ni rajin lelama kat bery ni ha...ha...

3 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nak ikotttttttttttt uwaaaaaaaaaaa hehee

Balqis Nazid said...

Mak dara..jomlah kita ajak2 ramai MBC camping kat sini memang best...
kesini perbelanjaan tak mahal...

Balqis Nazid said...
This comment has been removed by the author.