Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Thursday, 31 March 2011

Adib & basikal birunya

Masa lalu kedai basikal si Adib tunjuk-tunjuk,
(dia lom pandai sangat cakap) so Auntie terus cakap sayang nak basikal ek...??
Memanglah dia tak minta tapi aku yang excited nak belikan.
Ha..ha..MH tak bagi coz nanti ingat we all manjakan dia. Aku nak juga belikan
So yang excited ni aku ke Adib ..???  Ngeee..~~~

Excited tapi tak tau macamana nak naik, chomel.. macam nak geget jerk...

Gigih dengan susah payahnak naik.... yeargh...

Finally.. yeayyyyy....!!!!!!!!!!!!
Masa ni Adib sibuk panggil MH suh tengok dia dah dapat naik
(kaki lom sampai sangat he..he..)

Penat berbasikal, parking jap tengok buku balik. 
Adib akan sebut baul..baul..
ha..ha...baul tu ball

Semua barang-barang yang Adib dapat di punggah dalam bakul 

Alamak dah start dah kerja teknikal dia...
Letak toto depan TV, suruh dia bawak basikal atas toto, kalau jatuh pun tak sakit

Bola tak boleh tinggal

Bola pink he..he..

Tuala pun masuk juga

Apa situasi tuala memang tak boleh tinggal

Buat muka excited atas basikal

satu hari dia tak kisahkan auntie dia, asyik basikal jer

ha..ha..tengok tuala lagi

My Adib hugss...

Kerja teknikal lagi..isk..isk,,

kan...??? tuala lagi....




2 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh siap repair repair dan kasi ejas lg yer.. hehehe so cutee

Balqis Nazid said...

Dia macam minat teknikal lah mak Dara..macam uncle dia kot hi..hi..