Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Tuesday, 1 November 2011

Program "Derma Darah" part 1

Sekitar Program "Derma Darah"

Program "Derma Darah" oleh Ukhwah Grup
pada 29hb Oktober 2011 di Pusat Darah Negara

Sedikit cenderahati untuk yang datang menderma  darah pada hari itu

Salah seorang Grup Ukhwah menjadi peserta pertama yang menderma
Syabas kak Khamisah

kekasih kak Norhayati Berahim

Salah seorang grup dari "Celaka party"

Nak hilangkan rasa gementar sampai berpegang tangan he..he..

Chenta hati saya, dia ajak saya lawan siapa paling banyak menderma lepas ni..
"ku sahut cabaran mu ha..ha.."

Naseb baik tak berpegangan tangan hik..hik..

Grup "Celaka Party" yang join program kami pada hari itu.

Sharifah Sofea datang nak menderma darah, tetapi masih menyusukan anak.
Insyallah next time boleh join lagi

Adik ni datang sendiri, lepas tu balik datang bawak adik dia pulak.
Terima kasih, muda-muda dah ada kesedaran Allhamdulillah..

Yang ini pun datang sendiri, balik sendiri.
Pun masih muda.. tahniah dik

Nurse-nurse di Pusat Darah Negara yang membantu kami hari itu

Sangat berharga bagi yang sangat memerlukan

Pendaftaran masih dibuka walaupun terget kami sudah melebihi sasaran

Grup Ukhwah dan "celaka party"

Ha..ha.. posing dagu harus ada setiap gambar

4 comments:

munna said...

Bagusnya program mcm ni.... munna mmg x pernah lagi derma darah...breastfeeding mother x boleh derma darah ye...

Balqis Nazid said...

Muna: Breastfeeding memang tak boleh menderma, period pun sama, nanti bila2 Muna boleh datang mana2 hospital, bg tau nak menderma memang di alu2kan

GreenJade said...

sedih lah x dpt join u all...tgk gambo pon dh bsemangat nk menderma pasni..jommmm BAlqis jommmmm

Balqis Nazid said...

kak Jade: next time boleh join kami ya