Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 4 November 2011

Merah tu saya punya

Akhirnya dapat yang idam-idamkan ha..ha..
Buat penuh almari jer ek.. Tapi saya suka..suka sangat-sangat.
Mula mula nampak terus melonjak-lonjak perasaan ni, tapi Incik Hubby tak suka,
garang sangat katanya..sampai termimpi-mimpi tau saya..
Tapi kesedihan tu tak lama..sebab akhirnya Incik Hubby tak sanggup tengok miniknya berduka ekekkeee....
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:


Dah selamat dirasmikan, memang best rasa relaks jer kaki pakai walaupun tinggi.
Rabu lepas singgah Jusco Tebrau, ada patern baru tapi warna sama.
Huisss..!! sekali try bestnya...lembut jer kat kaki...
Haruskah ku khabarkan berita gembira ini pada sang arjunaku..
huk..huk..


5 comments:

munna said...

cantiklah Balqis....lagi2 selesa di pakai ...warna merah....rasanya takde lagi kasut warna tu yg munna ada...

Balqis Nazid said...

Munna: selesa sangat, berjam2 berdiri pun steady lagi hi..hi..
saya 1st time ada merah.. Suami tak berapa suka ha..ha..

HappyIrfa said...

mesti bila jalan asik pandang kat kaki je kan?hehe

GreenJade said...

lg canthik kalu kasi jek kat akok jade kui3 (larikkkkkkkkkk)

Balqis Nazid said...

kak jade: muat ker ahaksss...