Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Wednesday, 8 August 2012

Tiket free

Tetiba dapat tiket free dari anak saudara.
Taklah minat sangat dengan Manchester City ni.
Tapi nak lah juga tengok sebab orang dah bagi tiket free he..he..
Kami tak rushing pun walaupun last minit dapat tahu.. gerak lepas isya sebab games start lambat



Malaysia Tanah tumpahnya darahku


Dia tak peduli pun sekeliling

Budak bam-bam ni tayang tiket kat  saya ha..ha..

Peace walaupun 3-1 

Games dah habis 





2 comments:

GreenJade said...

rejki beb...jgn ditolak..ngehhhh

Bicara Kak Noor said...

wah kemain lagi adik akak ni tengok bola maklum tiket free kan hehe kat mana ni Qis..