Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Tuesday, 7 August 2012

Asam pedas madu 3

Asam Pedas Madu 3.
Walaupun sedikit mahal untuk warung biasa, tapi sebab rasanya yang wallah memang tak terasa mahalnya.
Ikan yang fresh kita pilih sendiri ikut selera masing-masing,
dan dimasak bila ada order.
Selain ikan yang fresh, masakannya juga fresh.

2 lauk asam pedas, kailan goreng sorang makan
& telur dadar 2 orang makan RM 56.00




Pari tuka pilihan saya

Ini MH yang punya
Kenapa Madu 3..?
Sebab ada 3 isteri menurut yang saya baca di sebuah magazine.
Dan semua isteri-isterinya bersama-sama mengusahakan gerai makan ni.

Ni alamat Gerai yang mabeles tu.
Kalau dari JB sebelum sampai Pekan Nenas sebelah kiri.
Gerai dia dekat kawasan perindustrian Pekan Nenasa 
& agak tersorok sikit.





2 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

waduhhhhhh sodapppnyerr bila nak belanja ida makn niii hehehe

Shahriah Abdullah Novelis said...

As'kum Balqis akak pernah tengok kedai ni tapi tak pernah singgah. Balqis dok mana? sedap ke asam pedas tu? kecur dah ni heeehe